2013-12-18 09:45:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Maradjon türelmes

Napi horoszkóp december 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Újabban nagyon vonzódik a luxushoz: drága kozmetikumokat és ruhákat vásárolna nyakra-főre. Vigyázzon, nehogy túlzásba essen. Van amúgy is elég kiadása, és most már a karácsonyra kell gondolnia.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Akármilyen világosan látja is a megoldást mások gondjaira, ne akarjon kéretlenül tanácsokat osztogatni. Ezzel csak elveszíti az emberek bizalmát. Azontúl semmit nem mondanak el, ha okoskodik. A meghallgatás a lényeg.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Bármilyen konfliktushelyzetbe is kerül ma, sikerül megőriznie a nyugalmát. Ez azonban még nem elég a győzelemhez. Ehhez, a hidegvéren túl még némi kurázsira is szüksége lesz.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Valaki, aki egykor olyan sokat tett önért, most segítségre szorulhat. Ideje, hogy végre visszaadjon valamit abból a sok jóból, amivel elhalmozták. Nem feltétlenül anyagiakra kell gondolnia. Odafigyelés, jó szó, szerelem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Problémamentes, gondtalan napra számíthat. Itt az ideje, hogy végre felhőtlenül élvezze az életet! Ha nem ad az életenergiáknak jófajta medret, akkor az áramlás betegséggé alakulhat. Inkább ússzon, és szedjen vitamint!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Maradjon türelmes. A kapkodás most nem célravezető. Annál is kevésbé, mert, ha változtatni akar az életén, azt csak a jelenben teheti meg. A jövőbeni célok csak megakadályozzák abban, hogy megélje a pillanatot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A szavakkal éppúgy teremthet, mint ahogyan rombolhat is. Vigyázzon, miként fogalmaz, mert feleslegesen bánthat meg másokat. Ha jól bánik azokkal, akik körülveszik, a jósága visszafordul, önre is hat. Minek döngetné a fát maga alatt?

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Anyagilag talán leszállóágba került, mintha nem látná a kiutat. Persze a pénzügyi válság soha nem jár magában, másféle válságot is takar. Talán így akarja a sorsa végre arra az útra terelni, ami önmagához, életcéljához is közelebb viszi.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Végre határt kellene szabnia magának a költekezésben. Azzal sem takarózhat, hogy szükségszerűek ezek a befektetések, vagy, hogy mindent a családjára költ. Ha magába néz, el kell ismernie, hogy kissé önzővé vált.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Párkapcsolati gondjaira talán a családjában kereshet választ és magyarázatot. Mindannyian valamilyen sablont követünk, másoljuk felmenőinket. Talán nem mindig jó a példa. De egyszer valaki végre változtathat ezen.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Talán azt hiszi, hogy jól játssza a szerepét, és senki nem jön rá, hogy ön kétszínűsködik. Pedig van valaki, aki átlát a szitán. Ez az illető nagyon közel áll önhöz. Legalább vele legyen őszinte. Nem fog ártani önnek, de jó tanácsot adhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Egy kisebb viszályra kerülhet ma sor a családjában, és már megint önnek kell elővennie a taktikai érzékét, hogy a dolgokat elsimítsa. Nem is tehet máshogy: ön van a középpontban, az érzelmek kereszttüzét ön sínylené meg legjobban.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: